Femeie din Mălini lovită de soțul enervat că aceasta este consumatoare de băuturi alcoolice


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini au fost sesizați, luni în jurul orei 17:00, printr-un apel la 112 cu privire la un incident de violență domestică într-o locuință din comuna Mălini. Apelul a fost făcut de o femeie, care a semnalat faptul că ginerele ei provoacă un scandal la domiciliul său.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție care a constatat că incidentul a avut loc între un cuplu din satul Pâraie, comuna Mălini. Din verificările efectuate, s-a stabilit că soțul a devenit agresiv verbal și fizic pe fondul consumului de alcool al soției sale. În seara zilei de 23 august 2024, bărbatul și-a lovit soția în zona feței, fără a-i provoca leziuni, motiv pentru care aceasta s-a refugiat la casa părinților săi.

În data de 26 august 2024, bărbatul s-a deplasat la locuința socrilor, unde a continuat să facă scandal, determinând-o pe soacra sa să apeleze serviciul de urgență 112.

Soția a depus o plângere penală împotriva soțului pentru infracțiunea de violență în familie, conform prevederilor Codului Penal. Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, stabilind că nu există un risc iminent și că victima nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, au fost evaluate și riscurile pentru părinții femeii, însă nici aceștia nu au considerat necesară emiterea unui ordin de protecție. În prezent, cazul este investigat de polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, care au deschis un dosar penal pentru violență în familie.


Intră acum și în grupul de