Incident pe șantierul de renovare al unui liceu din Suceava: Un bărbat a căzut de pe schelă și a fost transportat la spital


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Suceava a fost alertată, luni dimineața, în jurul orei 11:40  printr-un apel la 112 cu privire la un accident de muncă petrecut pe șantierul de renovare al unui liceu din oraș. Un bărbat a căzut de pe o schelă de la o înălțime de aproximativ 2 metri, suferind leziuni semnificative.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor,  incidentul s-a petrecut în timpul unui interviu pentru angajare în domeniul construcțiilor. Astfel, un bărbat de 52 de ani din Suceava a mers la întâlnirea programată cu administratorul unei firme de construcții subcontractate pentru lucrările de renovare la cantina și internatul unui liceu din municipiu.

În timp ce aștepta angajatorul, bărbatul a decis să înceapă lucrările de șlefuire a unui perete din interiorul bucătăriei cantinei, deși nu fusese încă angajat. În acest context, el a căzut de pe o schelă metalică, suferind leziuni la piciorul drept. Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticată preliminar cu „traumatism membru inferior drept prin cădere de la înălțime”. Bărbatul a rămas internat pentru investigații suplimentare.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, iar cercetările vor fi continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică – Compartiment Proximitate.


Intră acum și în grupul de