Bărbat de 72 de ani prins conducând fără permis și cu 104 km/h în comuna Dărmănești


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Serviciului Rutier Suceava – Biroul Drumuri Naționale și Europene, aflați, luni după amiaza, în timpul serviciului în comuna Dărmănești au oprit un autoturism marca Audi, model Q5, după ce acesta a fost înregistrat de radar rulând cu 104 km/h în localitate, pe Drumul Național 2, pe direcția Suceava – Rădăuți.

La solicitarea agenților de a prezenta documentele, șoferul a furnizat doar actele vehiculului, declarând că nu are asupra sa documentele personale. În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au stabilit că la volan se afla un bărbat în vârstă de 72 de ani, domiciliat în comuna Arbore. Acesta a recunoscut că nu deține permis de conducere.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava – Serviciul Rutier, unde s-a confirmat că nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testarea cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ.

În urma controlului, șoferul a fost sancționat contravențional pentru depășirea vitezei legale în localitate, fiind amendat cu suma de 3300 de lei. De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de