Incident în trafic urmat de agresiune între doi șoferi. Poliția a deschis dosar penal și le-a suspendat permisele auto


Intră acum și în grupul de

Secția de Poliție Rurală (SPR) 12 Preutești a fost sesizată prin 112, marți în jurul orei 13:30  despre o agresiune fizică, petrecută în urma unui conflict rutier. Apelul a fost făcut de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Șcheia.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au identificat pe apelant, care a relatat că, în timp ce se afla într-o coloană de autovehicule, un șofer al unui autoturism marca Mercedes a efectuat o manevră de depășire, revenind apoi brusc pe banda de circulație și frânând neașteptat. Din cauza acestei manevre, autoturismul condus de apelant a intrat în coliziune ușoară cu Mercedesul. În urma incidentului, șoferul Mercedesului l-a împins pe apelant.

Poliția l-a identificat și pe conducătorul autoturismului Mercedes, un bărbat de 47 de ani din municipiul Fălticeni. Acesta a recunoscut că l-a împins pe celălalt șofer, explicând că, în timpul depășirii coloanei, a fost stânjenit de autoturismul apelantului, care a schimbat succesiv benzile de circulație, îngreunând astfel efectuarea manevrei. În momentul reîncadrării pe banda de circulație, acesta a frânat brusc, provocând coliziunea cu autoturismul din față.

În urma incidentului, s-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”. De asemenea, ambilor șoferi le-au fost reținute permisele de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comportament agresiv în conducerea autovehiculelor pe drumurile publice.


Intră acum și în grupul de