Un bărbat din Gura Humorului a murit după ce a căzut de pe o schelă improvizată


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Gura Humorului a murit, miercuri seara, după ce a căzut de o o schelă improvizată pe care s-a urcat pentru a lucra la fațada unei anexe a casei.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, miercuri după amiaza un bărbat de 67 de ani din Gura Humorului a mers în partea din spate a locuinței sale, unde trebuia să desfășoare activități specifice pentru a face fațada unei anexe aflate în prelungirea casei.

Soția acestuia l-a găsit în jurul orei 18:30 pe soțul său căzut pe trotuarul de lângă anexă, fără semne vitale și a apelat 112, iar un echipaj de ambulanță a constatat decesul bărbatului.

Bărbatul avea o leziune la nivelul capului, iar corpul lui era acoperit de o substanță decorativă de culoare albă, provenită dintr-o găleata căzută lângă el. Urme din aceeași substanță au fost găsite și pe acoperișul anexei, aflat la 2,4 metri față de sol. Pe acoperișul anexei a fost identificată și o schelă improvizată, constituită dintr-un dulap poziționat orizontal pe două scări, aflată la distanța de 4,15 metri față de sol. Polițiștii au concluzionat că bărbatul a căzut de pe schela aflată pe acoperișul anexei până pe trotuarul de lângă aceasta


Intră acum și în grupul de