Încă o suceveancă a fost păcălită prin metoda plasei cu pește


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată, miercuri după amiaza, prin apel la 112 de către o persoană în vârstă de 79 de ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că o femeie necunoscută a intrat în locuința sa și i-a luat o sumă de bani.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana vârstnică locuiește împreună cu soțul său într-un apartament situat pe strada Mărășești din Suceava. La data menționată, în jurul orei 16:30, în timp ce cei doi se aflau la domiciliu, o femeie a sunat la ușa lor. Soțul a deschis ușa și i-a permis acesteia accesul în locuință. Femeia necunoscută s-a prezentat ca fiind vecina lor de la parter și le-a oferit spre vânzare pește.

Aceasta a lăsat o sacoșă cu aproximativ 7 kg de pește în chiuveta bucătăriei și a negociat prețul cu persoana vârstnică. După ce a pregătit suma de 400 de lei, victima i-a înmânat banii, iar femeia a părăsit apartamentul.

Prejudiciul estimat în acest caz este de 400 de lei. Poliția continuă cercetările pentru identificarea și prinderea suspectei.

Săptămâna trecută o altă suceveancă a reclamat că a fost înșelată cu peste 700 de lei de o femeie care vindea pește.


Intră acum și în grupul de