Mamă și fiu din Zamostea găsiți morți în locuință după ce ar fi băut spirt medicinal


Intră acum și în grupul de

Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată, miercuri seara, prin apel la 112 de către o femeie din comuna Zamostea cu privire la descoperirea a două persoane decedate într-o locuință din localitate.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că victimele sunt o femeie de 85 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 55 de ani, ambii cunoscuți în comunitate pentru consumul excesiv de alcool. Pe 28 august 2024, vecina acestora, aflată în vizită la domiciliul lor, a observat că cei doi nu prezentau semne vitale și a alertat autoritățile prin numărul unic de urgențe 112.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de ambulanță care au confirmat decesul. Femeia a fost găsită în stare de rigiditate cadaverică într-o cameră cu rol de dormitor, în timp ce fiul ei a fost găsit decedat într-o altă cameră. Ambele victime prezentau urme de regurgitare în zona gurii. Polițiștii care au efectuat cercetările preliminare nu au identificat urme de violență pe corpurile acestora.

Din verificările suplimentare, s-a aflat că victimele au fost vizitate recent de rude din municipiul Suceava, care le aduceau periodic alimente. Se pare că cei doi ar fi consumat în exces spirt medicinal care ar fi contribuit la decesul lor.

Autoritățile au dispus efectuarea autopsiilor pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Cadavrele au fost transportate la morga Spitalului Municipal Rădăuți pentru necropsie. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă.”


Intră acum și în grupul de