Un tânăr din Siret a ajuns în arest după ce a urmărit un rădăuțean, l-a lovit și i-a furat banii


Intră acum și în grupul de

În noaptea de 25 spre 26 august 2024, în jurul orei 00:20, un bărbat din municipiul Rădăuți a fost victima unei agresiuni violente urmate de jaf. Incidentul a avut loc pe strada Ion Nistor, în apropierea intersecției cu strada Izvoarelor, unde victima a fost urmărită și atacată de un individ necunoscut.

Potrivit declarațiilor victimei, aceasta a realizat că este urmărită de un necunoscut și, temându-se pentru siguranța sa, a început să alerge pe strada Ion Nistor, strigând după ajutor. Necunoscutul a continuat să-l urmărească, iar în zona intersecției menționate l-a agresat.

Bărbatul a încercat să scape escaladând poarta unui imobil, însă a fost prins de agresor, care i-a furat suma de 800 de lei din buzunarul pantalonilor, după care a fugit către zona centrală a orașului.

Persoana vătămată a contactat imediat autoritățile prin apel la 112, la ora 00:32.

Examinarea medico-legală a arătat că victima prezintă leziuni care necesită 3 zile de îngrijiri medicale. În urma investigațiilor, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 de ani din orașul Siret. Pe 27 august 2024, s-a dispus continuarea urmăririi penale împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată,” conform Codului penal.

În cursul zilei de 28 august 2024, suspectul a fost identificat în localitatea Frătăuții Noi și adus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, fiind reținut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți, cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de