Detaliile accidentului cu nouă răniți de la Drăgușeni: Într-o curbă, un șofer a pătruns pe contrasens și a intrat într-un autoturism care circula regulamentar


Intră acum și în grupul de

Nouă persoane între care cinci copii au fost rănite, joi dimineața, într-un accident rutier produs pe raza comunei Drăgușeni.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, joi, la ora 4:20, un șofer de 35 de ani din comuna Rădășeni conducea un  Volkswagen pe DN2E direcția de deplasare Vadu Moldovei către Drăgușeni.

Ajuns într-o curbă spre stânga, în zona intersecției cu str DC8 Drăgușeni, acesta a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism Ford  condus regulamentar un bărbat de 42 de ani din satul ieșean Fîntînele.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din VW și a pasagerilor din autovehiculul acestuia, respectiv soția și trei copii minori cât și a conducătorului auto din Ford și a pasagerilor ce se aflau în autovehiculul acestuia, respectiv soția și doi copii minori, toate cele nouă victime fiind transportate la spital pentru investigații.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultul fiind negativ, urmând a fi conduși la spital pentru recoltare de probe biologice.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de