O suceveancă a aruncat cu ouă în mașina fostului iubit care a părăsit-o


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Suceava a fost alertată, joi, prin numărul de urgență 112, la ora 20:17, cu privire la un incident în care o persoană arunca cu ouă într-o mașină și provoca scandal. Investigațiile au relevat că incidentul a avut loc pe fondul unor probleme de gelozie între un bărbat de 33 de ani și o tânără de 29 de ani, ambii din Suceava.

Relația dintre cei doi, care a durat aproximativ doi ani, a fost marcată de o despărțire temporară, fiind reluată cu aproximativ trei săptămâni înainte de incident. Totuși, pe fondul geloziei, bărbatul a decis să pună capăt relației, fapt care a determinat-o pe tânără să trimită mai multe mesaje de amenințare pe aplicația WhatsApp în data de 29 august 2024.

În seara incidentului, în jurul orei 20:10, tânăra s-a deplasat în parcarea din spatele blocului unde locuiește fostul iubit și a aruncat cinci ouă de găină în mașina acestuia, un Mercedes-Benz, murdărind-o fără a-i provoca distrugeri.

Poliția a evaluat situația conform procedurilor legale, însă nu a considerat necesară emiterea unui ordin de protecție provizoriu, concluzionând că nu există un risc iminent.

Bărbatul a fost informat cu privire la posibilitatea de a solicita un ordin de protecție din partea Judecătoriei Suceava. Ambele părți au fost invitate la sediul poliției, însă niciuna nu a dorit să depună plângeri penale.

În urma incidentului, tânăra a fost sancționată contravențional cu o amendă de 500 de lei, conform Legii 61/1991. Cercetările continuă pentru a se stabili dacă s-au săvârșit infracțiunile de „Amenințare”, „Distrugere” și „Lovirea sau alte violențe”, în conformitate cu Codul Penal.


Intră acum și în grupul de