Două tinere au dat o tură cu ATV-ul prin Arbore, iar polițiștii au deschis dosar penal


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Solca, în timpul unei acțiuni de supraveghere a traficului rutier pe raza comunei Arbore, au oprit, vineri după amiaza la ora 15:10 un vehicul de tip ATV, marca CF MOTO, neînmatriculat și cu o capacitate cilindrică de 400cc. Incidentul a avut loc pe strada Morii, în comuna Arbore.

Conducătoarea ATV-ului a fost identificată ca fiind o tânără din comuna Arbore. În momentul opririi, aceasta era însoțită de o pasageră, o altă localnică din satul Arbore.

Tânăra a declarat că a condus ATV-ul de la adresa de domiciliu, pe strada Morii, către DN2K, unde, la un service auto din comună, a întors vehiculul și s-a întors pe aceeași stradă către domiciliu. După parcurgerea a câteva sute de metri, a fost oprită de echipajul de poliție, moment în care a recunoscut că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și că ATV-ul condus nu este înmatriculat sau înregistrat.

Verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române au confirmat că tânăra nu deține permis de conducere și că ATV-ul nu figurează înmatriculat sau înregistrat. În urma acestor constatări, autoritățile au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conform art. 335 alin. (1) din Codul Penal, și „Punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, conform art. 334 alin. (1) din Codul Penal.


Intră acum și în grupul de