Incident rutier pe DN 17 în Șcheia: O semiremorcă a rămasă suspendată în șanț după o manevră greșită a șoferului


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de la Secția 9 Poliție Rurală Șcheia, în timp ce patrulau, vineri după amiaza la ora 15:40 pe DN 17 în comuna Șcheia au observat un incident rutier pe strada Humorului din satul Șcheia.

Incidentul a avut loc când un bărbat din localitate, aflat la volanul unui ansamblu format dintr-un cap tractor marca Man și o semiremorcă marca Schmitz, a virat la dreapta pe un drum privat fără a se asigura corespunzător. Această manevră a dus la intrarea semiremorcii în șanțul de pe partea dreaptă, unde a rămas suspendată, avariind un panou publicitar aparținând unei firme locale.

Polițiștii au intervenit prompt pentru a dirija și fluidiza traficul, după care au ajutat la eliberarea carosabilului. În urma evenimentului rutier, semiremorca și panoul publicitar au suferit avarii, dar, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au eliberat o autorizație de reparație pentru vehiculul implicat și l-au sancționat contravențional pe șofer conform art. 125 din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.


Intră acum și în grupul de