Bărbat reținut pentru provocare de scandal și distrugere într-un local din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

În noaptea de 28 august 2024, în intervalul orar 01:30 – 02:00, un bărbat a tulburat ordinea și liniștea publică într-un local din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Acesta a provocat un scandal, agresând și amenințând doi angajați ai localului. Pe lângă comportamentul violent, bărbatul a distrus și un geam al localului, agravând astfel situația.

În urma incidentului, pe data de 29 august 2024, autoritățile au administrat probatoriul necesar și au dispus continuarea urmăririi penale față de agresor pentru comiterea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” conform articolului 371, alineatul (2) din Codul Penal, „amenințarea” conform articolului 206, alineatul (1) din Codul Penal, „lovirea sau alte violențe” conform articolului 193, alineatul (21) litera c din Codul Penal, și „distrugerea” conform articolului 253, alineatul (1) din Codul Penal.

După ce activitatea infracțională a suspectului a fost probată, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arest. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului Investigații Criminale pentru a clarifica toate circumstanțele incidentului.


Intră acum și în grupul de