Accident rutier în Șaru Dornei: Un minor de 16 ani aflat în vacanță a condus fără permis și s-a răsturnat cu mașina


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, sâmbătă după amiaza, prin apel de urgență la 112 cu privire la un accident rutier produs pe DJ 174 F, în comuna Șaru Dornei. Incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că, în jurul orei 12:30, un tânăr de 16 ani din orașul Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, aflat în vacanță cu familia în localitatea Șaru Dornei, a luat fără acordul mamei sale autoturismul Dacia Logan și l-a condus pe drumul județean. La kilometrul 2, adolescentul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, nu au fost raportate victime, iar tânărul era singur în mașină în momentul accidentului.

Adolescentul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar testarea cu aparatul etilometru a indicat că nu consumase alcool.

 În urma incidentului, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „Conducere fără permis” și „Furt în scop de folosință”, iar după consultarea cu prim-procurorul, s-a decis ca cercetările să continue cu tânărul în stare de libertate, având în vedere vârsta acestuia.


Intră acum și în grupul de