Incident la o pensiune din Vama: Un copil de 3 ani salvat de tată după ce s-a înecat într-o piscină tip ciubăr


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost alertați, sâmbătă după amiaza, prin apel la 112 despre un incident grav petrecut la o pensiune din comuna Vama unde un copil s-a înecat într-o piscină tip ciubăr.

Conform verificărilor efectuate de echipajul de poliție și discuțiilor cu persoanele prezente la fața locului, s-a stabilit că în jurul orei 17:50, o femeie se afla împreună cu fiul său de 3 ani într-un ciubăr amplasat în apropierea pensiunii. Într-un moment de neatenție, copilul s-a dezechilibrat și a căzut la fundul ciubărului, care are o înălțime de aproximativ 1 metru, pierzându-și cunoștința.

Tatăl copilului a observat rapid incidentul și a intervenit, reușind să-i acorde primul ajutor. Copilul și-a recăpătat cunoștința după ce a eliminat o parte din apa înghițită, însă prezenta o stare de somnolență.

La sosirea polițiștilor, copilul era conștient și cooperant, fiind ținut în brațe de tatăl său. La scurt timp, un echipaj medical din cadrul SAJ Câmpulung Moldovenesc a ajuns la fața locului și a transportat copilul, însoțit de mama sa, la CPU Câmpulung Moldovenesc pentru îngrijiri medicale de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.


Intră acum și în grupul de