Incident la Suceava: Geamul unui magazin de pâine din stația TPL Policlincă, spart de un bărbat supărat că s-a certat cu prietena


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava au fost sesizați, sâmbătă la ora 23:29 cu privire la un incident petrecut în stația TPL Policlinica Areni. Conform informațiilor primite, o persoană în stare de ebrietate a spart geamul magazinului de pâine din stație.

O patrulă de poliție s-a deplasat rapid la fața locului, unde l-a identificat pe martor care a relatat că a observat un bărbat, aflat sub influența alcoolului, care a spart geamul magazinului și apoi a plecat spre o locație necunoscută. Martorul a oferit detalii despre semnalmentele făptuitorului, care au ajutat la identificarea acestuia.

În urma verificărilor, polițiștii l-au găsit pe suspect pe strada Mihai Eminescu, în fața sediului ACET Suceava.

Acesta, vizibil sub influența alcoolului, a mărturisit că, din cauza unui moment de furie provocat de o ceartă cu prietena sa, a spart geamul magazinului cu pumnul, rănindu-se la mâna dreaptă.

Angajata magazinului a fost informată telefonic despre incident și prejudiciul cauzat. Polițiștii au întocmit un proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru „Distrugere”, iar cercetările vor fi continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de