Un bărbat a fost găsit mort pe o stradă în comuna Forăști


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost alertați, duminică seara la ora 19:44, printr-un apel la 112, privind descoperirea unei persoane căzute pe strada Pe Lan din satul Boura, comuna Forăști. Apelul a fost efectuat de un localnic, care a spus că persoana găsită nu prezenta semne vitale.

La sosirea polițiștilor apelantul a relatat că, în timp ce se deplasa pe acea stradă, a observat o persoană căzută pe jos. Apropiindu-se, l-a recunoscut ca fiind un consătean în vârstă de 57 de ani. Imediat, acesta a sunat la 112 și a solicitat intervenția de urgență a unei ambulanțe.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Fălticeni a ajuns rapid la fața locului și a confirmat decesul bărbatului, indicând o posibilă criză epileptică drept cauza morții. Conform declarațiilor surorii decedatului, acesta suferea de epilepsie, consuma frecvent băuturi alcoolice și nu era înscris la un medic de familie.

Din primele investigații desfășurate la fața locului, nu au rezultat indicii care să sugereze că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Totuși, pentru a stabili cu certitudine cauza morții, va fi efectuată o necropsie. În urma incidentului, poliția a deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă”, urmând să fie efectuate cercetări suplimentare.


Intră acum și în grupul de