Adolescent din Gura Humorului în arest după ce a furat banii din încasările unui magazin din Frasin


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din Gura Humorului a ajuns în arestul poliției după ce a furat banii din încasări dintr-un magazin mixt din orașul Frasin.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică dimineața, în jurul orei 8:45, în magazinul alimentar mixt din Bucșoaia a intrat un tânăr de 17 ani, Felix S. din Gura Humorului.

Acesta i-a spus vânzătoarei că vrea câteva roșii și castraveți, iar aceasta s-a îndreptat spre lădița cu roșii, care se afla pe partea stângă din interiorul magazinului spre ușă, de unde a început să pună roșii într-o pungă.

Tânărul a trecut în partea stângă a acesteia (spre interiorul magazinului) și, în timp ce vânzătoarea punea roșiile, a lovit-o și a îmbrâncit-o, a luat banii din sertar și a fugit pe DN17, spre Gura Humorului.

La scurt timp, urmare a sesizării, autorul a fost identificat de către polițiști și audiat, organele de poliție din cadrul Poliției orașului Frasin dispunând efectuarea în continuare a urmăririi penale față de tânăr, confirmată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, pentru săvârșirea infracțiunii  de „tâlhărie”.

În acest caz s-a dispus prin măsura preventivă a reținerii  pe o perioadă de 24 de ore față și urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.  


Intră acum și în grupul de