Un biciclist a murit la Gura Humorului după ce a pătruns pe contrasens și a fost lovit de un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri seara, în orașul Gura Humorului când un bărbat de 87 de ani din localitate, și-a pierdut viața după ce a fost implicat într-un accident în timp ce conducea bicicleta sa pe direcția bulevardului Bucovina către satul Mănăstirea Humorului.

Potrivit anchetei polițiștilor, în apropierea intersecției cu strada Unirii, biciclistul a pătruns pe sensul opus de deplasare, încercând să vireze spre strada Unirii, moment în care a fost surprins și accidentat de un autoturism VW, condus de un bărbat de 35 de ani din Gura Humorului, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, biciclistul a fost proiectat pe carosabil.

Biciclistul a fost transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, însă, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, decesul fiind declarat la ora 20:45.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acestuia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge pentru analize suplimentare.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a stabili toate circumstanțele accidentului.


Intră acum și în grupul de