Femeie din Pojorâta grav rănită în urma exploziei unor spray-uri odată cu arderea unor deșeurilor


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost informați, marți seara în jurul orei 19:00 că la Compartimentul Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc a fost adusă de urgență, cu ambulanța, o femeie care prezenta arsuri severe pe corp.

Polițiștii s-au deplasat la imobilul situat pe strada Adam și Eva din comuna Pojorâta pentru a investiga incidentul. Din primele cercetări, s-a stabilit că, în jurul orei 15:30, femeia, în timp ce desfășura activități gospodărești în livada din spatele casei, a încercat să ardă niște deșeuri. În timpul acestui proces, ea a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului, după ce mai multe recipiente de tip spray, aflate printre deșeuri, au explodat.

Femeia a fost inițial transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, însă din cauza gravității arsurilor a fost ulterior transferată la Spitalul Sf. Spiridon din Iași pentru tratament specializat.

La fața locului, polițiștii au identificat un butoi metalic în care se aflau jar stins, cenușă și mai multe recipiente de spray care par să fi explodat, provocând accidentul.

În urma incidentului, s-a deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”,. Cazul este investigat de lucrătorii Poliției Pojorâta, care continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele acestui accident.


Intră acum și în grupul de