Bărbat din Valea Moldovei accidentat grav după ce s-a rănit în timp ce repara un IFRON


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost alertați, joi după amiaza, prin apelul de urgență 112 cu privire la un accident produs într-o gospodărie din satul Valea Moldovei.

Un bărbat a fost rănit după ce o cupă de încărcător frontal s-a coborât accidental peste el.

La fața locului, polițiștii au constatat că victima, un bărbat de 31 de ani, era conștient, dar acuza dureri în zona pieptului. Din declarațiile membrilor familiei, s-a stabilit că bărbatul efectua reparații la un utilaj de tip IFRON în curtea casei sale, când a acționat din greșeală maneta de coborâre a încărcătorului, fiind prins între brațele acestuia și caroseria utilajului.

Soția acestuia, aflată în apropiere, a auzit țipetele și a intervenit imediat, pornind utilajul și ridicând cupa pentru a-și elibera soțul. La fața locului a sosit un echipaj medical, un echipaj SMURD și unul de descarcerare, însă intervenția acestora nu a fost necesară.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, unde a fost diagnosticată cu „politraumatism toraco-abdominal” și a rămas internată pentru investigații suplimentare.

În urma verificărilor, autoritățile au concluzionat că nu există suspiciuni de comitere a unei fapte penale cu intenție.


Intră acum și în grupul de