În toiul nopții, un sucevean s-a autoservit cu bere și înghețată la terasa unui restaurant din apropierea Poliției Municipale Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Suceava a fost alertată în noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 0:27 de către un localnic cu privire la prezența unei persoane care a intrat ilegal pe terasa unui restaurant din apropierea sediului Poliției Municipale Suceava, consumând bunuri din interiorul localului, deși acesta era închis.

Un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică a fost trimis imediat la fața locului. După ce au primit detalii despre suspect de la apelant, polițiștii s-au deplasat rapid spre restaurant, unde au surprins în flagrant un bărbat care ieșea de pe terasă escaladând temelia de aproximativ 70 cm. La vederea echipajului, acesta a încercat să se îndepărteze în direcția cofetăriei din apropiere, dar a fost somat și s-a oprit.

Individul, un sucevean de 55 de a a recunoscut că a pătruns pe terasa restaurantului în jurul orelor 00:20, escaladând temelia și dând la o parte prelata care închidea terasa. De la bar, acesta a sustras o sticlă de bere pe care a consumat-o, și două înghețate tip cornet, una fiind găsită în buzunarul său, iar cealaltă în mână.

Polițiștii au întocmit un proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, iar bărbatul va fi cercetat pentru furt calificat. Având în vedere starea bărbatului acesta urmează să fie internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni pentru evaluare și tratament.


Intră acum și în grupul de