O tânără a rămas fără rechizitele cumpărate după ce a lăsat sacoșa la intrarea într-un magazin dintr-un centru comercial sucevean


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Suceava a fost alertată printr-un apel la 112 cu privire la un furt petrecut într-un magazin din incinta unui centru comercial din Suceava. Conform sesizării, cumpărăturile unei tinere au fost sustrase în timp ce aceasta se afla în magazin.

Din cercetările efectuate de echipa operativă a Poliției municipale, s-a stabilit că, în jurul orei 15:00, o tânără de 18 ani, făcuse mai multe achiziții de rechizite în valoare de 200 de lei. Bunurile erau puse într-o sacoșă, iar la ora 15:40, aceasta a intrat într-un magazin de haine și și-a lăsat bagajul lângă coșurile de cumpărături. După aproximativ 30 de minute, tânăra a constatat dispariția sacoșei și a alertat-o pe mama sa, care, la rândul său, a cerut ajutorul concubinului său pentru a sesiza poliția.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 200 de lei. Poliția din Suceava desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”. Cazul urmează să fie soluționat procedural sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.


Intră acum și în grupul de