Un bărbat din Volovăț a ajuns cu răni la spital după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe care îl conducea beat


Intră acum și în grupul de

La data de 08.09.2024, în jurul orei 17:15, un bărbat în vârstă de 64 de ani din comuna Volovăț, conducea un ATV pe strada Mihai Eminescu din aceeași localitate, deplasându-se dinspre centrul comunei către un canton forestier.

 Într-o curbă la dreapta, acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pierzând controlul vehiculului și intrând în coliziune cu un capăt de pod situat pe partea stângă a sensului de mers. În urma impactului, bărbatul a fost proiectat de pe ATV, căzând pe carosabil.

Accidentul a rezultat în rănirea ușoară a conducătorului vehiculului, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți. Diagnosticul stabilit a fost: „traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză parietală frontală stânga, contuzie genunchi și antebraț stâng”.

Conducătorul ATV-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la Spitalul Municipal Rădăuți, i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „conducere sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de