O femeie din Câmpulung Moldovenesc a murit din cauză că nu ar fi reușit să oprească sângerarea unui vas de sânge care s-a spart


Intră acum și în grupul de

O femeie din Câmpulung Moldovenesc a murit, luni, în toaleta locuinței sale după ce nu a reușit să stopeze sângerarea unui vas de sânge care s-a spart.

Poliția Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată luni prin 112 de un asistent medical că o femeie de 82 de ani din Câmpulung Moldovenesc  a fost găsită decedată în spațiul sanitar al apartamentului unde domicilia.

Conform relatărilor verbale ale asistentei medicale se bănuiește că femeii i s-ar fi spart un vas de sânge de la piciorul stâng din cauza inflamației venelor (varice sau vene varicoase), iar aceasta a încercat să stopeze sângerarea utilizând cele două elastice ca și garou.

Înainte să reușească să stopeze sângerarea femeie și-a pierdut cunoștința și a decedat în dimineața zilei de luni.

La fața locului a fost chemat medicul legist din cadrul cabinetului de medicină legală Câmpulung Moldovenesc și s-a stabilit ca nu există suspiciuni cu privire la deces.

Corpul defunctei a fost transportat la morga Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, unde urmează să îi fie efectua necropsia medico-legală.


Intră acum și în grupul de