Un bărbat ce fusese surprins de camerele de supraveghere furând o sticlă de vodcă dintr-un magazin din Marginea a revenit în magazin și a fost dat pe mâna poliției


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată, marți dimineața, prin apel la 112 de către administratorul unui magazin din comuna Marginea cu privire la identificarea unei persoane suspectate de furt.

El a relatat poliției că, în timp ce se afla în magazin, a recunoscut un bărbat pe care îl bănuia că a sustras o sticlă de băuturi alcoolice de pe raft în data de 31 august 2024. După vizualizarea înregistrărilor video, a confirmat că persoana respectivă este autorul furtului.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au identificat pe suspect care a recunoscut că fiind sub influența alcoolului a sustras o sticlă de Alexander vodcă de 1 litru, cu o valoare de 55 lei.

Acesta a declarat verbal că va achita integral prejudiciul creat.

Administratorul magazinului a menționat că intenționează să depună o plângere penală la o dată ulterioară. Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de furt, iar cercetările continuă pentru a soluționa cazul.


Intră acum și în grupul de