Hoții au furat și banii din fotoliile de masaj dintr-un mall sucevean


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a fost sesizată, miercuri după amiaza, de reprezentantul unei firme cu privire la faptul că sistemul de închidere a cutiilor de captare a banilor de la două fotolii cu masaj amplasate într-un mall din Suceava au fost forțate.

O echipă operativă a Poliției Suceava a stabilit că firma respectivă  are amplasate la parterul centrului comercial două fotolii cu masaj, în a căror componență este fixat câte un dispozitiv de plată pentru clienți, iar în interiorul acestora există compartiment special de captare a banilor.

La începutul lunii septembrie, reprezentanții societății menționate au desfășurat activitatea de colectare a banilor de la cele două fotolii însă au observat faptul că sistemul de închidere al compartimentelor de captare a banilor a fost forțat, iar în interiorul acestora nefiind identificată nicio sumă de bani, motiv pentru care au sesizat organele de poliție.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției Suceava, B.I.C, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat, cauza urmând a fi repartizată lucrătorilor din cadrul Biroului Investigații Criminale.


Intră acum și în grupul de