Peste 2 tone de motorină și o autoutilitară confiscate de polițiști la Dornești


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Secției 3 poliție Rurală Marginea au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă” și au confiscat o cantitate de circa două tone de motorină, dispunând totodată indisponibilizarea unei autoutilitare în valoare de cca. 10.000 euro.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, în jurul orei 12.20, polițiștii din cadrul Secției 3 poliție Rurală Marginea în timp ce se aflau în executarea serviciului de patrulare intercomunală pe raza comunei Dornești, au observat în trafic o autoutilitară ce se deplasa pe DN17A, procedând la oprirea regulamentară a acesteia.

La volanul autovehiculului a fost identificat un tânăr de 20 ani, din localitatea Dornești.  

În interiorul autoutilitarei au fost identificate două recipiente de plastic cu cadru metalic cu capacitatea de 1000 litri fiecare și 5 recipiente din plastic cu volum 35 litri, ce conțineau lichid cu miros specific de hidrocarburi.

Cu privire la conținutul recipientelor, șoferul a declarat faptul că în interiorul acestora s-ar regăsi motorină, fără a putea prezenta documente privind proveniența legală a încărcăturii și documente de transport.

În cauză s-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, sub îndrumarea căruia s-a dispus ridicarea și indisponibilizarea mijlocului de transport, respectiv a cantității de 2.000 litri de lichid cu miros specific de hidrocarburi, aflat în două recipiente de plastic cu cadru metalic cu capacitatea de 1.000 litri, cât și în 5 recipiente din plastic cu volum 35 litri.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „contrabandă”, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.


Intră acum și în grupul de