Un sucevean a cerut intervenția polițiștilor după ce a fost lovit de iubită


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 47d e ani din Suceava a solicitat, marți seara, la ora 22:40 prin 122, sprijin din partea Poliției Suceava din cauză că femeia cu care locuiește țipă și se manifestă agresiv.

În urma cercetărilor s-a constatat că între apelant și concubina lui a avut loc o discuție în contradictoriu, marți seara, în jurul orei 22.00, în timp ce se aflau la locuința comună de pe Aleea Jupiter din Suceava, din cauza consumului excesiv de alcool.

În urma discuției femeia l-a îmbrâncit pe concubinul său care a apelat la 112 solicitând intervenția unui echipaj de poliție.

În timpul discuției cu polițiștii femeia a avut un comportament agresiv și un limbaj neadecvat, motiv pentru care s-a solicitat prezența unui echipaj SAJ Suceava pentru a fi transportată la Spitalul Județean Suceava, ulterior fiind internată la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

               Având în vedere cele constatate, s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, unde pe baza răspunsurilor oferite de concubin a reieșit faptul că nu există risc iminent pentru emiterea ordinului de protecție față de femeie. Bărbatul nu a dorit să depună plângere penală, dar s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violenţa în familie”.


Intră acum și în grupul de