Un șofer beat a provocat un accident pe DN 2 și a părăsit locul incidentului fiind depistat ulterior de polițiști


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au fost sesizați, miercuri dimineața, în jurul orei 02:35, în urma unui apel la 112, cu privire la un accident rutier produs pe DN2, în urma căruia au fost avariate două autovehicule.

Unul dintre șoferii implicați în accident, suspectat că se afla sub influența alcoolului, a părăsit locul incidentului, și se îndrepta spre municipiul Suceava.

Polițiștii s-au deplasat rapid la fața locului, iar în zona localității Cumpărătura au identificat autoturismul implicat, un Audi A6, și șoferul acestuia. Conducătorul auto, un bărbat de 25 de ani din comuna Rădășeni, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul indicând o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La locul accidentului a fost identificat și celălalt conducător auto, care a fost testat, rezultatul fiind negativ, 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar ancheta este continuată de lucrătorii Biroului Rutier Suceava.


Intră acum și în grupul de