Bărbat arestat preventiv după ce a zgâriat și mușcat un polițist care încerca aplanarea unui conflict la Vicovu de Jos


Intră acum și în grupul de

Biroul de informare publică și relații cu presa al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți informează opinia publică cu privire la un incident grav petrecut în data de 15 septembrie 2024. Procurorul din cadrul Parchetului s-a sesizat din oficiu în legătură cu săvârșirea a două infracțiuni de ultraj.

În seara respectivă, doi agenți de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești, LCD și VGC, au intervenit la un conflict în comuna Vicovu de Jos, în urma unui apel prin SNUAU 112.

În timpul intervenției, suspectul BC i-a amenințat cu moartea pe cei doi polițiști și a devenit agresiv, zgâriindu-l și mușcându-l de mână pe unul dintre ei, în timp ce încerca să-l imobilizeze.

În urma incidentului, suspectul BC a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe 18 septembrie 2024, procurorul a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, conform Codului Penal.

Judecătoria Rădăuți a aprobat cererea procurorului de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 septembrie 2024.


Intră acum și în grupul de