Șase bărbați trimiși în judecată pentru tentativă de omor calificat după ce au bătut cu crose de golf și pari pe paznicul din stația CFR Dornești 


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a șase inculpați, acuzați de comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat după ce l-au băut crunt pe paznicul din stația CFR Dornești și au furat o tonă de motorină.

Potrivit anchetatorilor, care au anonimizat persoanele trimise în judecată, inculpatul 1 și inculpatul 2 se află în arest preventiv, inculpatul 3 este sub control judiciar, inculpatul 4 și inculpatul 5 în stare de libertate, iar inculpatul 6 în arest la domiciliu.

Potrivit probelor administrate în timpul urmăririi penale, fapta a avut loc pe 4 iulie 2024, în jurul orei 21:19, în apropierea stației CFR Dornești.

Inculpații, conform unui plan prestabilit, au agresat fizic victima, un bărbat, aplicându-i multiple lovituri cu obiecte contondente și cu picioarele, urmărind suprimarea vieții acesteia.

Înainte de atac, victima se afla în zona gării pentru a se întâlni cu unchiul său. În jurul orei 21:15, trei autoturisme au sosit la fața locului, iar din acestea au coborât mai mulți indivizi înarmați cu obiecte contondente. Inculpații au început să lovească victima în mod repetat și brutal. Astfel, inculpatul 1, înarmat inițial cu o crosă de golf, inculpatul 2, cu un par, și inculpatul 3, tot cu o crosă de golf, au atacat victima. Inculpatul 5 a lovit victima de 18 ori cu un par, iar inculpatul 6 i-a aplicat șapte lovituri cu muchia unui topor în zona spatelui.

Deși grav rănită, victima a reușit să prindă muchia toporului și să se îndepărteze de agresori, moment în care aceștia au fugit de la locul faptei.

Conform raportului medico-legal, victima a suferit multiple traume, inclusiv un traumatism cranio-cerebral, fracturi vertebrale și leziuni toracice, necesitând 35-40 de zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Suceava pentru soluționare.


Intră acum și în grupul de