Două femei rănite de o motocicletă pe o trecere de pietoni din Suceava. Motociclistul a trecut pe culoarea roșie a semaforului


Intră acum și în grupul de

La data de 20.09.2024, în jurul orei 09:43, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Stroiești, în timp ce conducea un motociclul pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, nu a respectat culoarea roșie a semaforului la o intersecție și a lovit două femei, una în vârstă de 68 de ani și cealaltă de 47 de ani, care traversau strada pe trecerea de pietoni, având verde la semafor.

În urma accidentului, ambele femei au suferit răni ușoare. Conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au constatat că bărbatul din Stroiești nu deținea permis de conducere, ci doar o adeverință care atesta absolvirea unui curs de siguranță rutieră.

Verificările suplimentare au arătat că bărbatul nu figurează cu date biometrice în bazele de date naționale. În acest caz, poliția a întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”


Intră acum și în grupul de