Suspectul unei serii de spargeri din locuințe din Horodnic de Sus, reținut în arest


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Marginea au continuat, vineri, cercetările într-un caz de tentativă la furt calificat comis în locuințe nelocuite din comuna Horodnic de Sus, în perioada august-septembrie 2024. În urma investigațiilor tehnice și operative, s-a stabilit că autorul acestor infracțiuni este un bărbat din localitate.

După o urmărire pe jos, suspectul a fost identificat în apropierea locuinței sale, unde încercase inițial să fugă pe un teren arabil. În baza unui mandat de aducere, acesta a fost reținut de polițiști.

Potrivit probelor adunate, în perioada 28-31.08.2024, suspectul a pătruns prin efracție într-o locuință din Horodnic de Sus, unde a răvășit bunurile cu intenția de a sustrage obiecte de valoare, fără a reuși. Daunele provocate au fost estimate la aproximativ 500 de lei. Ulterior, acesta a încercat să comită alte furturi în perioada 06-09.09.2024 și 14-16.09.2024, aplicând aceeași metodă, dar din nou, fără a identifica bunuri de valoare.

Suspectul a recunoscut toate faptele în cadrul reconstituirii, iar poliția a dispus reținerea sa pentru 24 de ore. După administrarea probelor, s-a constatat că bărbatul este implicat și în alte infracțiuni similare comise în aceeași localitate. Cercetările continuă pentru a clarifica toate aspectele activității sale infracționale.


Intră acum și în grupul de