Femeie din Suceava agresată de soț după ce i-a reproșat că o înșeală și joacă la jocuri de noroc


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată, sâmbătă dimineața, printr-un apel la 112 de către o femeie care a reclamat faptul că a fost agresată de soțul său.

O patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică s-a deplasat la fața locului, unde a identificat apelanta la domiciliul său. Aceasta a declarat că, în cursul zilei de 20 septembrie, soțul său a lovit-o în zona feței, iar sâmbătă dimineața , în jurul orei 02:20, cei doi au avut o nouă altercație după ce ea a descoperit în telefonul mobil despre activitățile sale de jocuri de noroc și despre o presupusă infidelitate.

Discuțiile contradictorii au escaladat, iar în timpul încercării soțului de a o ridica de pe pardoseala din living, femeia a suferit o echimoză la brațul stâng.

Conform procedurilor legale, a fost completat un formular de evaluare a riscului, iar autoritățile au concluzionat că există un risc iminent, recomandând emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Cu toate acestea, victima a refuzat emiterea ordinului la momentul respectiv, dar i s-a oferit posibilitatea de a solicita unul ulterior, prin Judecătoria Suceava.

Poliția a întocmit un proces verbal de constatare, iar cercetările continuă sub suspiciunea de „Violență în familie”.


Intră acum și în grupul de