Un tânăr beat a condus haotic în zona municipiului Rădăuți și s-a oprit cu mașina într-un parapet


Intră acum și în grupul de

Pe data de 19 septembrie 2024, în jurul orei 19:39, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un autoturism marca BMW, înmatriculat în Anglia, se deplasa haotic pe un drum din zonă.

Echipajele de poliție s-au deplasat rapid la fața locului, pe DN CRD, în direcția dinspre stația de carburanți către comuna Dornești, unde au identificat autoturismul menționat, avariat pe părțile laterale și frontale. Lângă vehicul se afla un bărbat de 25 de ani din Pecica ce prezenta semne vizibile de consum de alcool.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoana respectivă a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un parapet, provocând avarii pe o distanță de aproximativ 20 de metri după care a oprit autoturismul pe partea stângă a direcției sale de deplasare întrucât roata din dreapta spate a făcut pană. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea de probe biologice.

Testul pentru substanțe interzise a fost negativ, iar față de tânăr a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conform Codului Penal.


Intră acum și în grupul de