Un bărbat din Valea Moldovei a murit după ce a căzut din căruță într-un șanț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 59 de ani din Valea Moldovei a murit sâmbătă seara, corbul acestuia fiind găsit cu fața în jos într-un șanț cu apă.

Potrivit anchetei polițiștilor, corpul bărbatului a fost găsit într-un sanț cu o adâncime de aproximativ 2 metri, ce se află la marginea drumului comunal și conține la baza acestuia apă.

Din discuțiile purtate cu cumnatul bărbatului s-a stabilit că sâmbătă în jurul orei 21.00, la domiciliul acestuia a ajuns căruța cu care se deplasa bărbatul fără ca acesta să fie prezent.

Membrii familiei s-au alarmat și au demarat activități de căutare, iar după 40 de minute, la aproximativ 300 de metri de locuința acestuia, în șanțul din apropierea drumului comunal a fost identificat acesta cu fața în apă fără a prezenta semne vitale.

Cumnatul a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare însă fără un răspuns pozitiv. De asemenea, membrii familiei au declarat faptul că acesta obișnuia să consume băuturi alcoolice.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare timp de 45 de minute, fără a avea un rezultat pozitiv, astfel constatând decesul bărbatului.

În acest caz urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

În urma verificărilor de la fața locului și a atelajului-hipo nu au fost identificate elemente ce pot constitui un eveniment rutier.


Intră acum și în grupul de