Agresor prins pe Aeroportul Otopeni înainte de a pleca spre Londra, adus la Suceava și reținut în arest


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a agresat un sucevean la coadă la un fast food din court-food-ul unui mall sucevean a fost prins pe Aeroportul Otopeni înainte de a se îmbarca spre Londra.

Potrivit anchetei polițiștilor, în data de  10.09.2024, un incident violent a avut loc în cadrul unui complex comercial sucevean  când un bărbat, C.G.R. a agresat fizic pe B.J. și l-a scuipat în urma unei dispute legate de ordinea preluării comenzilor la un fast-food.

Conform martorilor, conflictul a escaladat rapid, iar C.G.R. l-a lovit pe B.J. cu pumnul în zona feței, în prezența altor clienți, inclusiv copii minori.

Urmare a acestui eveniment, prin ordonanța emisă la data de 11.09.2024, cazul a fost transferat către Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava, iar la data de 20.09.2024, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru faptele de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

C.G.R. nu a fost găsit în prima fază, existând indicii că intenționa să părăsească România.

La data de 21.09.2024, acesta a fost identificat pe Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, cu destinația Londra, și a fost pus în executare un mandat de aducere.

În aceeași zi, la orele 22:45, C.G.R. a fost adus la sediul IPJ Suceava, unde, în prezența avocatului, a recunoscut faptele.

Prin ordonanța emisă în aceeași zi, s-a dispus reținerea lui pentru 24 de ore, fiind introdus în arest.


Intră acum și în grupul de