Motocicletă ce avea numărul de înmatriculare al unei mașini condusă de un tânăr fără permis, depistată în trafic în Ipotești


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier- Biroul Drumuri Naționale și Europene care desfășurau, duminică seara, activități specifice cu motocicleta marca BMW, pe DJ208A, pe raza localității Ipotești au identificat o motocicletă  Yamaha care se deplasa pe direcția Ipotești către Bosanci.

Polițiștii au procedat la oprirea motocicletei, la ghidonul căreia se afla un tânăr de 19 ani din comuna Bosanci, care a declarat ca nu are asupra sa documentele personale și nici ale motocicletei.

În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că tânărul nu este posesor de permis de conducere de nicio categorie și că numărul de înmatriculare de pe motocicletă este atribuit unui autovehicul marca Toyota Avensis.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infractiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,  „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul cu număr fals” ce urmează a fi soluţionat procedural de către lucrători de poliţie din cadrul Serviciului Rutier- Biroul Drumuri Naționale și Europene.


Intră acum și în grupul de