Conflict cu lovituri între actuala concubină și fosta soție a unui bărbat din Frasin pe fondul geloziei și consumului de alcool


Intră acum și în grupul de

Poliția Orașului Frasin a fost sesizată, duminică seara, în jurul orei 22:00 printr-un apel la 112 de o femeie de 42 de ani din localitatea Băița, oraș Nucet, județul Bihor, cu privire la faptul că a fost lovită de o vecină.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că femeia se afla în vizită la fostul ei soț în orașul Frasin.

În jurul orei 22:00, între aceasta și actuala concubină a bărbatului, o femeie în vârstă de 40 de ani, a izbucnit un conflict verbal pe fondul consumului de alcool și al geloziei.

Disputa a degenerat, iar concubina actuală a lovit-o pe fosta soție a bărbatului cu palma peste față, fără a-i provoca leziuni vizibile. În urma incidentului, femeia lovită a apelat numărul de urgență 112.

Polițiștii au intervenit rapid și au aplanat conflictul, iar victima a refuzat intervenția unui echipaj medical la fața locului. De asemenea, a fost completat un formular de evaluare a riscului, care a indicat că nu există un pericol iminent pentru victimă. Aceasta a fost sfătuită să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal.

În cauză, s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de