Accidentul de la Adâncata provocat de un șofer beat care a lovit o autoutilitară și a fost proiectat într-o mașină condusă regulamentar


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost implicate, luni seara, într-un accident rutier produs pe DN 29 A în comuna Adâncata.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, luni seara în jurul orei 20:00, un șofer conducea un autoturism Volkswagen Golf, pe DN29A, în Adâncata, dinspre Suceava către Zvoriștea.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o autoutilitară Ford Transit ce era staționată în afara părții carosabile a sensului de mers către Zvoriștea, ulterior autoturismul Volkswagen Golf a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Opel care circula regulamentar dinspre Zvoriștea către Suceava.

În urma evenimentului a rezultat avarierea autovehiculelor și rănirea șoferului vinovat care a fost transportat cu o ambulanță la SJU Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul de „Traumatism cranio facial, Epistaxis bilateral”.

          Conducătorul autoutilitarei și conducătorul autoturismului Opel au fost testați alcoscopic rezultatele fiind negative.

          Ulterior la SJU Suceava conducătorul autoturismului WV a fost testat alcoscopic cu aparatul etilometru rezultând o valoare de 0,85 mg/L alcool pur în aerul expirat, urmând a i se recolta două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Intră acum și în grupul de