Un bărbat din Frasin a ingerat accidental acid, fiind transportat de urgență la spital


Intră acum și în grupul de

Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată, vineri, printr-un apel la 112 de un bărbat din orașul Frasin, care a raportat că a băut din greșeală o substanță chimică și se simte rău.

Echipajul de poliție ajuns la fața locului a constatat că bărbatul locuiește în satul Doroteia din orașul Frasin, și se afla în municipiul Suceava, pe strada Artur Gorovei, pentru a rezolva câteva chestiuni personale. În timp ce conducea autoturismul personal, acesta a simțit nevoia de a se hidrata și a luat o sticlă de apă carbogazoasă din mașină. După ce a băut o gură, a simțit arsuri puternice și a realizat că nu era apă, ci acid muriatic, pe care îl folosea pentru desfundarea instalațiilor sanitare. Bărbatul a confundat sticla de acid cu una de apă potabilă.

Bărbatul a oprit imediat mașina și a apelat numărul de urgență 112. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava pentru investigații medicale suplimentare, diagnosticat preliminar cu ingestie involuntară de substanță chimică.


Intră acum și în grupul de