Suspect de furt, găsit de polițiștii ascuns sub o pătură într-o casă părăsită din Marginea


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea, județul Suceava, au fost sesizați, sâmbătă dimineața, prin apel la SNUAU 112 de către un bărbat din Marginea cu privire la comiterea unui furt din atelierul său.

Conform informațiilor furnizate de partea vătămată, din atelierul situat în imobilul său din comuna Marginea au fost sustrase trei autofiletante de marcă Hilti și Makita, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 2.500 de lei.

Lucrătorii de poliție s-au deplasat de îndată la fața locului, iar în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, au reușit să-l identifice pe autorul infracțiunii, un tânăr de 29 de ani, cu domiciliul în localitatea Bucșoaia, orașul Frasin. Acesta era ascuns sub o pătură într-un imobil părăsit din apropierea locului comiterii faptei.

În urma unei percheziții efectuate la locul unde se ascundea suspectul, polițiștii au descoperit cele trei autofiletante furate, ascunse într-un spațiu de depozitare. Bunurile au fost recuperate și returnate proprietarului, iar pe numele suspectului a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de