Un tânăr beat, fără permis a intrat cu mașina furată într-un șanț la Adâncata


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Adâncata au fost sesizați, sâmbătă după amiaza, despre un accident rutier provocat de un tânăr de 22 de ani care nu deținea permis de conducere și a sustras un autoturism din curtea unui prieten. Tânărul, aflat sub influența alcoolului (1,10 mg/l), a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un șanț.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au identificat conducătorul auto și autoturismul implicat în evenimentul rutier, care se afla avariat, într-un șanț din localitatea Fetești, comuna Adâncata. Polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să prezinte pentru control documentele personale și ale autoturismului, stabilindu-se faptul că șoferul era un tânăr de 22 ani, din Siminicea și că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. Cu privire la documentele autoturismului, acesta a precizat faptul că nu le deține asupra sa, autoturismul fiind al unui prieten din satul Fetești, comuna Adâncata.

La fața locului a fost identificat și fiul proprietarului autoturismului, acesta precizând faptul că autoturismul implicat în evenimentul rutier se afla în curtea imobilului său, din localitate și că acesta a fost sustras de către tânărul de 22 ani, în timp ce proprietarii nu se aflau la domiciliu, cheile autoturismului aflându-se în contact.       

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul SAJ Suceava, care i-a acordat îngrijiri medicale conducătorului auto de 22 ani, acesta refuzând transportul la o unitate spitalicească în vederea efectuării unui consul de specialitate.

Până la sosirea echipajului medical, întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

Pe lângă infracțiunea de conducere sub influența alcoolului și fără permis, tânărul este acuzat și de furtul autoturismului. Poliția a deschis un dosar penal pentru toate cele trei infracțiuni, iar tânărul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002


Intră acum și în grupul de