Incendiu la o pensiune din Voroneț după ce a luat foc șemineul


Intră acum și în grupul de

Un incendiu s-a produs în noaptea de joi spre vineri la o pensiune din Voroneț.

Potrivit datelor prelimiare din ancheta polițiștilor, vineri dimineața la ora 01:24 polițiștii au fost sesizați prin 112 că la o pensiune din Voroneț este un incendiu.

Astfel, s-a stabilit că pensiune respectivă este amplasată pe strada Voroneț în zona Poiana Macarie din orașul Gura Humorului, iar în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01:20, persoanele ce se aflau cazate la pensiune au aprins focul în șemineu, moment în care în interiorul cabanei a început să apară un fum, fapt pentru care persoanele prezente au sesizat 112.

Ulterior, în urma intervenției la fața locului a echipajului ISU Gura Humorului, s-a stabilit faptul că sursa probabilă de aprindere a fost „construcția șemineului” deoarece peretele din spatele șemineului era construit din OSB, lemn cu izolație din vată minerală în interior.

În urma incendiului produs nu au fost victime, iar pagubele suferite au fost la nivelul peretelui din spatele șemineului, obiecte de mobilier și degradarea tavanului.

În acest caz s-a deschis un  dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă, ce urmează a fi soluţionat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de