Un tânăr beat a furat o mașină din Frasin pentru că nu oprea nimeni să-l ia la ocazie


Intră acum și în grupul de

Poliția orașului Frasin a fost sesizată luni dimineața la ora 1:35 printr-un apel la 112 de către un bărbat din localitatea Bucșoaia, orașul Frasin, care a raportat furtul autoturismului său marca Ford Focus, de culoare neagră, parcat în fața casei sale.

La scurt timp, autoturismul a fost localizat într-o stație de carburanți din orașul Gura Humorului, de către un membru al familiei apelantului.

Poliția a intervenit imediat și l-a identificat pe suspectul care a recunoscut că a condus mașina, un tânăr de 22 de ani din orașul Frasin. Acesta a declarat că a intenționat să ajungă în Suceava unde locuiește cu chirie și că nu a oprit nicio mașină să-l ia la ocazie.

El a spus că nu posedă permis de conducere și că a găsit mașina cu cheile în contact, pe marginea drumului în localitatea Bucșoaia.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul a condus mașina fără permis și, la momentul reținerii, avea o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Suspectul a fost de acord să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliția orașului Frasin a întocmit un dosar penal pentru furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea sub influența alcoolului. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului pentru continuarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de