Copil rănit după ce tatăl său, neatent la drum, a intrat cu mașina într-o autoutilitară parcată pe Calea Bucovinei din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un copil de patru ani a fost rănit, marți după amiaza, într-un accident rutier produs în Rădăuți.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, marți, în jurul orei 17:00, un bărbat de 43 de ani, din comuna Grănicești a condus un autoturism Renault pe Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, în direcția municipiului Suceava.

Acesta era însoțit de soția lui pe locul din dreapta față și de fiul lor minor, în vârstă de 4 ani, aflat pe locul din stânga spate.

În apropierea unei stații de alimentare cu carburanți, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției din cauza unor activități efectuate în timp ce conducea, și a intrat într-o autoutilitară Ford parcată pe marginea carosabilului.

În urma impactului, copilul a suferit răni ușoare și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde medicii i-au stabilit diagnosticul de „plagă superficială frontală” și au concluzionat că este rănit ușor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior recoltându-i-se și o probă de sânge la spital.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Top of Form

Bottom of Form


Intră acum și în grupul de