Un hoț a fost arestat preventiv pentru șapte infracțiuni de furt calificat în comuna Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a anunțat că un bărbat, identificat ca S.G.D., a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 9 octombrie 2024, sub acuzația de săvârșire a șapte infracțiuni de furt calificat.

Potrivit comunicatului Biroului de Informare Publică și Relații cu Presa al Parchetului, inculpatul este cercetat pentru patru infracțiuni în formă consumată și trei infracțiuni rămase în fază de tentativă.

Conform anchetatorilor, în perioada 28 august – 18 septembrie 2024, S.G.D. ar fi pătruns prin efracție și violare de domiciliu, în timpul nopții, în mai multe imobile situate în comuna Horodnic de Sus, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 20.000 de lei. Polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea s-au sesizat din oficiu la data de 31 august cu privire la tentativa de furt calificat, iar în urma probatoriului administrat, Parchetul a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale la data de 8 octombrie.

Referatul procurorului, întocmit la data de 9 octombrie, propunea arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, iar această propunere a fost admisă de către instanță.


Intră acum și în grupul de