Motociclistul rănit la Horodnic de Sus a pătruns pe contrasens lovind un autoturism care circula regulamentar din sens opus


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din Straja a fost rănit, sâmbătă după amiaza, într-un accident rutier produs la Horodnic de Sus.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, un tânăr de 25 de ani din Straha conducea, sâmbătă, la ora 16:40 o motocicletă Honda pe DN 2H în afara localității Horodnic de Jos, din direcția Rădăuți către comuna Gălănești.

La un moment dat motociclistul a efectuat manevra de depășire a unui autoturism, care circula în aceeași direcție, fără a se asigura corespunzător, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Volkswagen, ce se deplasa regulamentar din sens opus, fiind condus de un tânăr de 23 de ani din Pașcani.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea motociclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „politraumatism prin accident rutier”, „suspect fractură antebraț stâng” și „traumatism ușor bazin”.

La fața locului șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Motociclistul u a putut fi testat cu aparatul etilometru din motive medicale, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vedere stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de