Bărbat evacuat din locuință la Câmpulung Moldovenesc pentru violență în familie


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată duminică seara aproape de miezul nopții de către o femeie de 64 de ani cu privire la un incident în care a fost amenințată de concubin.

Potrivit declarațiilor sale, femeia a fost agresată fizic de către concubinul său, un bărbat de 55 de ani, în locuința lor din Câmpulung Moldovenesc. Incidentul a avut loc în aceeași seară, în jurul orei 22:30, pe fondul unui conflict spontan alimentat de consumul de alcool. Conform plângerii, bărbatul ar fi lovit-o cu palma peste față și ar fi amenințat-o cu un cuțit, însă fără a-i provoca răni fizice.

Polițiștii au completat un formular de evaluare a riscului, care a indicat necesitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Astfel, pentru o perioadă de 5 zile, bărbatul este obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de femeie și de locuința acesteia. De asemenea, s-a dispus evacuarea agresorului din locuință.

Femeia a fost informată și despre posibilitatea de a purta un dispozitiv electronic de monitorizare pentru siguranța sa, dar a refuzat această opțiune.

În acest caz, poliția a întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de „violență în familie” și „amenințare”.


Intră acum și în grupul de